Liv i arbetet 1

Dags att bryta kedjorna

För sex år sedan bestämde jag mig för att aktivt börja söka efter bättre sätt att arbeta tillsammans. Samtidigt startade jag min blogg. Sedan dess har jag läst mycket och gärna. Det har blivit ett av mina stora glädjeämnen.

För två år sedan började jag publicera en serie inlägg kring Organizing Between and Beyond. Under dessa år har jag samlat på mig mycket material. Jag har blivit mycket bra på att lyssna på andra. Nu vill jag ge uttryck för min egen röst. Och då behöver jag göra det på mitt modersmål, dvs. svenska.

Utgångspunkten för min egen personliga berättelse får bli dikten Chains, som jag skrev förra året. Här är den på svenska:

Kedjor

Jag såg
en liten flicka
denna morgon
gråtande
på hennes väg till
skolan

Det kunde ha
varit jag

Och
här var jag
på min väg till
jobbet

Femtio år senare

Nu
är det dags
att bryta
kedjorna

Så får det bli!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *